23 februari 2012

Maand 1: patati patata

Het is bijna een maand geleden dat ik hier toekwam, lijkt nog niet zo lang, alles blijft nog nieuw voelen, andere dingen beginnen al vertrouwd aan te voelen. Ik ben hier allesinds wel op mijn gemak.
Dini en ik op een huwelijk
Om een beetje een idee te krijgen van wat ik hier uitsteek, volgt een schets van mijn gemiddelde dag op stage. Ik sta rond half acht op en ga om acht uur ontbijt halen in de keuken, van maandag tot en met woensdag is dat lekker, melk met een soort crispy iets in, vanaf donderdag ist spicy kost op de nuchtere maag. Samen met men thee'tje speel ik het allemaal binnen. Van half negen tot tien ist dagboektijd, was ik mijn kleren, kuis ek mijn kamer, patati patata....
Om tien uur begint de werkdag, al verlaat ik mijn kamer meestal al om half tien, beetje sociaal gaan doen overal en dan ga ik naar de bureau waar ik werk, de Child Protection Unit.


Ik heb zowat mijn eigen projecten kunnen opstarten, dus meestal hou ik me daarmee bezig, tussendoor probeer ik wat bij de meisjes te zijn, lees ik wat dossiers, patati patata.
Op de middag komen de Duitse vrijwilligers en dan ist eten geblazen. Erna werken we dan samen aan een project, soms werk ik op de bureau verder, hangt er een beetje van af. Om 17u heb ik officieel gedaan met stage, maar aangezien ik op de stageplaats slaap, loopt dat beetje doorheen. Rond half acht ga ik eten, meestal bij de meisjes, om erna nog wat te babbelen met een thee'tje in de hand. Zaterdagavond ga ik soms uit en blijf ik op het appartement van de Duitsers slapen, om dan zondag uit te slapen en soms de toerist uit te gaan hangen.
Voila dat ist zo een beetje

1 opmerking:

Anoniem zei

Gie zotte!
Tamusment é nog.

patatie patata :p

Brechtje van in de straote ;)