08 februari 2012

Eerste verslag

Goeiedag,

Ik ben hier ondertussen twee weken en het is hier eigenlijk wel plezant. Er is natuurlijk veel om aan gewoon te graken, het eten (wel wreed lekker), het verkeer, (die je moet leren appreciëren), de mensen (meestal niet groter dan een meter 65) en de beestjes.  Over de beestjes; ik heb één salamandertje in mijn kamer, hij zit meestal achter het raam (hihi) of achter de kast dus zo veel zie ik hem niet. Blijbkaar zijn de beestjes goed om spinnen en muggen op te eten, dus hij mag hier vol pension blijven wonen. Er zit hier ook nog een wilde  kat, 's avonds komt ze voor men deur zitten om mij in slaap te zingen.
Over de stageplaats, er zijn hier wel coole projecten maar de kwaliteit van de verschillende projecten is wel heel verschillend van tijd tot tijd.  Nu, het is wel heel interessant allemaal, boeiend zal het wel worden.
De meisjes leren me ondertussen om met mijn rechterhand te eten, niet gemakkelijk, tegen dat men bord op is, is men eten koud, nu ze vinden dat wel grappig en er komen altijd wel enkele meisjes bij me zitten tot ik klaar ben met eten.
Ik heb ondertussen enkele Duitse vrijwilligers leren kennen en het klikt heel goed met hen, ze nemen mij mee naar leuke plaatsen en tonen me waar de metro is en dergelijke.

So far so good, mis wel al een schelletje kaas om te eten

 Aan de overkant deze tempel
Eén van de managers waar ik binnen enkele maanden op bezoek bij ga in Bihar

Toedels
3 opmerkingen:

Siska zei

thahaa oma zal content zijn, jij linkse poot :p

Marlies zei

Klinkt al super! :D Kwordt er zelfs jaloers van! Aangezien ik me perfect zou thuis voelen tussen al die kleine mensen ;)Geniet er maar van!

Marit en Silke zei

Plezant om te lezen Liesje, go go go